Rökskolan

Allt som är värt att veta om rökning

Rökt lax. Rökt oxfilé. Pulled pork. Du hittar läckra rökta rätter överallt. Men har du testat att röka maten själv? Fler och fler ger sig på rökning i jakten på den ultimata grillsmaken och för att de vill utmana sig själva och sina vanliga matlagningsrutiner. Är du redo?
Ladda ner 'Den enkla rökguiden' här!"

Introduktion till rökning

Rökning är ingen raketforskning, utan ett enkelt sätt att ge upplevelserna vid grillen en ny och rolig dimension.

Läs mer här

Rökteknik

Lär dig hur du förbereder grillen för rökning, väljer rätt rökutrustning och banar väg för nya, spännande smakupplevelser på din grill och smoker.

Läs mer här

Röktillbehör

När du väl får smak för rökning kommer du garanterat också att vilja utvidga din arsenal av tillbehör. Och det finns mycket att välja på!

Läs mer här

 

Ladda ner ”Den lätta rök-guiden”

Weber har tillverkat en mapp som innehåller Claus Hasses bästa tips och tricks för de mest grundläggande saker, du behöver veta för att lyckas som rök-nybörjare.

Ladda ner mappen

Rökkunskap

Det finns många olika åsikter om hur man ska röka livsmedel och många teorier om vad som fungerar bäst. Få svar på dina frågor och tips och råd från Webers rökexperter.

Läs mer här

Recept på rökta rätter

Nötkött, fläskkött, fågel, fisk, ost, frukt och grönt – nästan allt kan rökas. Välj från en uppsjö av recept för brikettgrillar, gasolgrillar, Weber® Q® och smokers.

Läs mer här